Rendőrségi

2015.04.21. 06:38

Bolti tolvaj és baleset - Rendőrségi hírek Fejér megyéből

Az elmúlt 24 óra eseményei a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása alapján.

Egy móri áruház alkalmazottai kértek rendőri segítséget 2015. április 20-án 9 óra 40 perckor, mivel észlelték, hogy egy nő táskájába rejtve csokoládét tulajdonított el. A helyszínre érkező rendőrök a bakonycsernyei lakost elfogták és előállították a Móri Rendőrkapitányságra, ahol vele szemben tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indítottak eljárást.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2015. április 20-án 19 óra 50 perckor Székesfehérváron, a Budai út és Fiskális út kereszteződésében. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy Audi típusú gépjármű a forgalomirányító fényjelző készülék tilos jelzése ellenére behaladt a kereszteződésbe, ahol nekiütközött egy szabályosan közlekedő Daewoo típusú gépjárműnek. A Daewoo típusú gépkocsi vezetője és utasa megsérült. A baleset körülményeit a Székesfehérvári Rendőrkapitányság vizsgálja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!