Rendőrségi

2014.10.30. 11:47

Cigarettát, alkoholt és kávét loptak

Egy 54 éves férfi és 15 éves fiú tört be egy sárbogárdi dohányboltba. A rendőrök elfogták őket.

A helyi rendőrkapitányságra 2014. október 28-án éjszaka érkezett lakossági bejelentés arról, hogy Sárbogárdon a Béke utcában két gyanúsan viselkedő férfira figyeltek fel az állampolgárok. A kiérkező rendőröket látva a két férfi megpróbálta elrejteni a náluk lévő több doboz cigarettát, alkoholt és kávét.

A rendőrök megállapították, hogy O. Mihály 54 éves helyi lakos 15 éves társával az éjszaka folyamán betört egy helyi dohányboltba és a náluk lévő értékeket onnan tulajdonították el. Ezzel párhuzamosan Norisz a nyomkövető kutya, akit a dohánybolttól indított gazdája, is a gyanúsítottak felé vezette a rendőröket. Norisz a betörés helyszínétől a nyomokon egészen a Béke utcában tartózkodó elkövetőkig ment, megerősítve a járőrök gyanúját és segítve az elfogást. A két férfit az egyenruhások elfogták és a Sárbogárdi Rendőrkapitányságra előállították, ahol lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki őket a nyomozók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!