Rendőrségi

2014.12.18. 08:09

Csalás, lopás, hamisítás

Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései Fejér megyében.

Székesfehérvár, Rádió utcában igazoltattak a rendőrök egy 24 éves nőt 2014. december 17-én. Az intézkedés során a székesfehérvári nőről a rendőrök megállapították, hogy a Dunaújvárosi Járásbíróság elfogatóparancsot bocsátott ki ellen csalás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A nőt elfogták és előállították a rendőrök a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájára, ahol bűnügyi őrizetbe vették.

Székesfehérvár, Budai úton lévő szupermarketbe kértek rendőri segítséget a biztonsági őrök 2014. december 17-én. A helyszínen intézkedő egyenruhások megállapították, hogy egy 51 éves férfi csokoládét kísérelt meg az üzletből eltulajdonítani, mikor a biztonsági őr tetten érte. A járőrök a férfit előállították a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra, ahol meghallgatását követően szabálysértési őrizetbe vették.

Alsószentivánon a Béke utcában intézkedtek a járőrök egy teherautó vezetőjével szemben 2014. december 17-én délután. A rendőrök a járműszerelvényről megállapították, hogy annak utánfutójának alvázszáma nem egyezett az okmányokban lévővel, ugyanis azt a forgalomból kivonták. Az ügyben egyedi azonosító jel meghamisításának bűntette miatt indított büntetőeljárást a Sárbogárdi Rendőrkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!