Rendőrségi

2015.06.01. 07:56

Csoportos garázdaság - Öten vertek meg egy férfit és egy nőt

Egy szórakozóhelyről indult haza az a teljesen átlagos pár, akit vasárnap, nem sokkal éjfél után egy ötfős banda támadott meg a Palotavárosban. Úgy tudjuk, a férfi és a nő a Jancsár utcában hallották meg, hogy mögöttük az öt fiú illetve férfi náci köszöntési formulával és jelmondatokkal kombinálva szitkozódik. Utólagos elmondásuk szerint csak nótákat énekelgettek.

Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Egyikük egyszer csak, minden ok nélkül kámzsát húzott a fejére, és viperával rátámadt a pár férfi tagjára, aki a földre került, beesett a bokorba. A csapat még ekkor sem hagyta abba, a földön fekvő férfit rugdosni kezdték. Barátnője rémült sikítozás közben megpróbált párja védelmére kelni: ennek következtében súlyosan megsérült, eltörték a karját. Párja könnyebb sérüléseket szenvedett.

Az ötfős társaság mindegyike részeg volt, kihallgatásuk során az egyikük azt mondta, nem tudják miért is csinálták. Azt nem lehet tudni, hogy verődtek össze egy társaságba, hiszen sem korban, sem lokálisan nincs közöttük kapcsolat. Valószínűleg csak az egységes, szélsőséges világnézetük hozta össze őket. A 29 éves S. Richárd János isztiméri, a 21 éves N. József Richárd sárosdi, a 24 éves T. József székesfehérvári lakosokat, valamint 16 éves seregélyesi és 15 éves csákvári társukat mindössze tíz perc alatt elfogták a rendőrök, majd gyanúsítottként hallgatták ki és bűnügyi őrizetbe vették őket.

Legfrissebb információink szerint négy gyanúsított előzetes letartóztatását kezdeményezték.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!