Rendőrségi

2015.10.09. 09:31

Fehérvári diszkókban dílerkedett - videóval

A székesfehérvári rendőrök egy 29 éves férfit fogtak el, aki kábítószert árult szórakozóhelyeken.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya T. István ellen kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást. A rendőrök 2015. október 7-én 10 óra 40 perckor Székesfehérváron, a Deák Ferenc utcában ellenőrizték a 29 éves férfit, akitől ruházatának és csomagjainak átvizsgálása során digitális mérleg és 28 pakett alufóliába csomagolt fehér színű kábítószergyanús anyag került elő.

Az egyenruhások T. István helyi lakost elfogták, nála házkutatást tartottak és előállították a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására az illetékes ügyészségen. A férfi részletes beismerő vallomást tett, amelyben elmondta, hogy hétvégenként a környéken lévő diszkókat járva árulta a fiataloknak a kábítószert.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!