Rendőrségi

2015.05.24. 08:52

Droggal kereskedtek - Két férfit gyanúsítanak a rendőrök

A móri rendőrök egy 27 és egy 25 éves férfit gyanúsítanak a bűncselekmény elkövetésével.

A Móri Rendőrkapitányság kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást K. Tamás 27 éves bakonycsernyei és D. Sándor 25 éves móri lakossal szemben.

A rendőrségre 2015. május 22-én este érkezett lakossági bejelentés arról, hogy Bakonycsernyén egy Fenyő utcai lakásban kábítószer terjesztésre utaló körülményeket tapasztalnak. A móri rendőrkapitányság nyomozói ellenőrizték a lakást, melynek során kábítószergyanús növényi törmeléket, kábítószergyanús port és tablettákat találtak. A lakásból a rendőrök előállították K. Tamást, akivel szemben felmerült a kábítószer-kereskedelem gyanúja, ezért gyanúsítottként hallgatták ki. A nyomozati cselekmények során D. Sándorral szemben szintén kábítószer-kereskedelem gyanúja merült fel, ezért előállítását követően gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök.

A móri nyomozók mindkét férfit bűnügyi őrizetbe vették, és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!