Rendőrségi

2015.01.23. 10:08

Elfogták a szabadbattyáni drogdílert - fotókon a lefoglalt kábítószer

Szabadbattyánban körözött személyt kerestek a székesfehérvári nyomozók, azonban nem csak a férfit találták meg az ellenőrzött lakásban, hanem kábítószergyanús anyagot is lefoglaltak.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság kábítószer kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást G. Tamás 24 éves szabadbattyáni lakossal szemben.

Fotók: FMRFK

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság nyomozói szerda este egy körözött személy felkutatása érdekében ellenőriztek egy Szabadbattyán külterületén lévő ingatlant. A rendőrök a házban nem csak a letöltendő szabadságvesztés büntetését meg nem kezdő G. Tamást találták meg, hanem több kábítószergyanús anyagot és annak fogyasztásához használatos eszközöket is. G. Tamással szemben a kábítószer birtoklásán túl a kereskedelem gyanúja is felmerült.

A rendőrök az ingatlanban szintén elfogták E. Richárd 33 éves helyi lakost, akit kábítószer birtoklás vétség elkövetésével gyanúsítanak.

A nyomozók mindkét férfit gyanúsítottként hallgatták ki. G. Tamást büntetés-végrehajtási intézetbe vitték.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!