Rendőrségi

2015.01.29. 11:21

Elkötött egy autót, mert "nem tudott ellenállni a késztetésnek"

Vádemelési javaslattal zárult a nyomozás azzal a székesfehérvári férfival szemben, aki a sértett udvaráról önkényesen elhajtott annak beindított motorú személygépkocsijával.

Ahogy arról korábban beszámoltunk a Székesfehérvári Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást egy 34 éves székesfehérvári férfival szemben.

A férfit azzal gyanúsítják a nyomozók, hogy 2015. január 3-án 10 óra 20 perckor Székesfehérváron, a Fehérvári utcában található egyik családi ház udvaráról, miközben a tulajdonos melegvízért ment a lakóépületbe, az ott járó motorral várakozó autóval elhajtott.

Az elkövetőt a bejelentést követő 30 percen belül elfogták a járőrök, majd előállították a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók.

T. Róbert tettét azzal magyarázta, hogy a felügyelet nélkül maradt gépkocsit látva, azt érezte, hogy azt szeretné kipróbálni és a késztetésnek nem tudott ellenállni.

A vizsgálók a napokban befejezték a nyomozást és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldték meg az illetékes ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!