Rendőrségi

2015.12.07. 11:38

Ellopta telefonját

Egy Intercity szerelvényen utazó nő telefonjáról hallgatta a zenét, amíg egy fiatal kihasználva a vonat megállását, azt ellopta és elszaladt vele. A sárbogárdi rendőrök 30 perc múlva elfogták a tolvajt.

A Sárbogárdi Vasútállomásra hívtak rendőri segítséget lopás miatt 2015. december 6-án reggel. A helyszín közelében a rendőrök a sértett által adott személyleírás alapján elfogták azt a fiatalkorú férfit, aki a megalapozott gyanú szerint a Budapest és Sárbogárd között közlekedő Intercity szerelvényen elkövette a lopást. A fiatalember beismerte tettét és részletesen beszámolt arról, hogy miközben a sértett csukott szemmel zenét hallgatott a telefonjáról, azt az asztalról felkapta és a vonatról leszállva elmenekült. Majd a rendőröknek megmutatta azt a buszmegállót, ahol a lopott telefont eldugta. A férfit ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Sárbogárdi Rendőrkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!