Rendőrségi

2014.12.20. 08:17

Előállítás és ittas vezetés

Rendőrségi hírek, az elmúlt 24 óra eseményei Fejér megyében.

Székesfehérvár, Meggyesi utcában igazoltattak a járőrök egy 45 éves férfit 2014. december 19-én. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, a helyi lakosról, hogy ellene a Székesfehérvári Járásbíróság elfogatóparancsot bocsájtott ki garázdaság vétség elkövetése miatt. A férfit elfogták, majd előállították az egyenruhások a kapitányságra, ahol bűnügyi őrizetbe vették.

Ráckeresztúr, Kossuth Lajos utcába hívtak rendőri segítséget 2014. december 19-én, mert az utcában lévő templomnál baleset történt. Járőrök egy 31 éves férfivel szemben intézkedtek, aki a rendelkezésre álló adatok alapján, Suzuki gépkocsival közlekedett Martonvásár irányából Ercsi irányába, amikor a templom közelében gépjárműve felett elvesztette az uralmat, és a templom beton kerítésének ütközött. Személyi sérülés nem történt. A sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, vele szemben büntetőeljárás indult ittas állapotban elkövetett közúti járművezetés vétsége miatt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!