Rendőrségi

2014.11.27. 12:08

Fokozott ellenőrzés Sárbogárd térségében

Sárbogárd - A Sárbogárdi Rendőrkapitányság illetékességi területén 2014. november 28-án 16 óra és 24 óra között megerősített rendőri jelenlétre kell számítani.

A rendőrök 2014. november 28-án 16 óra és 24 óra között a Sárbogárdi Rendőrkapitányság illetékességi területén fokozott ellenőrzést tartanak. Az ellenőrzés elsődlegesen az ittas állapotban és a vezetési képességre hátrányosan ható szer befolyása alatt történő járművezetés visszaszorítására irányul. A járőrök a biztonsági övek, gyermekbiztonsági rendszerek és a motorkerékpáros bukósisakok használatára is különös figyelmet fordítanak.

Az ellenőrzés keretében a rendőrök személyeket igazoltathatnak, ruházatukat, járművüket átvizsgálhatják, a közbiztonságra veszélyt jelentő eszközöket, anyagokat lefoglalhatják.

A rendőrség mindent megtesz annak érdekében, hogy a fokozott ellenőrzés az állampolgárokat ne zavarja, célja kizárólag a jogsértő cselekmények megelőzése, illetve megakadályozása.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!