Rendőrségi

2015.07.03. 08:28

Forgalomterelés sportrendezvény miatt

A hétvégén megrendezendő Videoton–FTC labdarúgó mérkőzés miatt Székesfehérváron forgalomkorlátozásra és forgalomterelésre kell számítani.

A 2015. július 5-én, vasárnap 20 óra 15 perckor kezdődő Videoton-FTC labdarúgó mérkőzés rendőri biztosításával kapcsolatban az alábbi forgalomterelési-zárási feladatokat tervezi a Székesfehérvári Rendőrkapitányság. A mérkőzés napján 18 órától forgalomkorlátozásokra kell számítani a Sóstói Stadion környékén, különös tekintettel a Szárcsa, illetve Sárkeresztúri útra. A Csíkvári út stadion előtti szakasza a korábbi mérkőzésekhez hasonlóan le lesz zárva. A gépjárművekkel érkező FTC szurkolók a Sóstói tanösvény bejárata előtti parkolót vehetik igénybe, amely a Sárkeresztúri útról nyílik. A parkoló megközelítése az M7 autópálya, illetve a 7-es 8-as számú főutak közös elkerülő szakasza (63-as főút csatlakozása) felől ajánlott.

A Videoton szurkolói járműveikkel a stadion környéki parkolókat (Homoksor, Vásártér) vehetik igénybe. A forgalomkorlátozással érintett szakaszon lakókat és az oda célforgalommal érkezőket a zárások természetesen nem érintik. A mérkőzést megelőző és azt követő időszakban torlódás várható a Széchenyi - Szárcsa, illetve Sárkeresztúri utakon, ezért kérjük a közlekedőket, hogy amennyiben tehetik, más útvonalat válasszanak úti-céljuk elérésére! Türelmüket és megértésüket köszönjük!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!