Rendőrségi

2014.11.21. 08:56

Forgalomterelés Székesfehérváron a vasárnapi Videoton–FTC meccs miatt

A hétvégén megrendezésre kerülő Videoton–FTC labdarúgó mérkőzés miatt Székesfehérváron forgalomkorlátozásra és forgalomterelésre kell számítani.

A 2014. november 23-án, vasárnap 16 óra 30 perckor kezdődő Videoton - FTC labdarúgó mérkőzés rendőri biztosításával kapcsolatban az alábbi forgalomterelési-zárási feladatokat tervezi a Székesfehérvári Rendőrkapitányság.

A mérkőzés napján 14 óra 15 perctől forgalomkorlátozásokra kell számítani a Sóstói Stadion környékén, különös tekintettel a Szárcsa, illetve Sárkeresztúri útra.

A Csíkvári út stadion előtti szakasza a korábbi mérkőzésekhez hasonlóan le lesz zárva.

A gépjárművekkel érkező FTC szurkolók a Sóstói tanösvény bejárata előtti parkolót vehetik igénybe, amely a Sárkeresztúri útról nyílik.

A parkoló megközelítése az M7 autópálya, illetve a 7-es 8-as közös elkerülő szakasza (63-as főút csatlakozása) felől ajánlott.

A Videoton szurkolói járműveikkel a stadion környéki parkolókat (Homoksor, Vásártér) vehetik igénybe.

A forgalomkorlátozással érintett szakaszon lakókat és az oda célforgalommal érkezőket a zárások természetesen nem érintik.

A mérkőzést megelőző és azt követő időszakban torlódás várható a Széchenyi - Szárcsa, illetve Sárkeresztúri utakon, ezért kérjük a közlekedőket, hogy amennyiben tehetik, más útvonalat válasszanak úti-céljuk elérésére!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!