Rendőrségi

2015.05.30. 07:21

Garázdaság és csalás Fejér megyében

A rendőrségre 2015. május 29-én érkezett bejelentés arról, hogy Székesfehérváron a Sütő utcában egy füves területen egy férfi előzetes szóváltást követően bántalmazta barátnőjét.

A kiérkező járőrök a Jancsár közben igazoltatták és a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 25 éves helyi lakost. D. Ádámot garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók.

A Gárdonyi Rendőrkapitányságon 2015.május 28-án éjszaka tett bejelentést egy férfi, mely szerint az elveszített bankkártyájával ismeretlenek pénzt kíséreltek meg felvenni. A gárdonyi nyomozók azonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható két baracskai lakost. A 38 éves K. Jánost és a 37 éves B. Lajost a rendőrök előállították a rendőrkapitányságra, ahol jogosulatlanul megszerzett elektronikus készpénz-helyettesítő fizetési eszköz felhasználásával elkövetett csalás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki őket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!