Rendőrségi

2015.05.05. 07:39

Gázpisztollyal rendezte le a közlekedési vitát - Rendőrségi hírek Fejér megyéből

Székesfehérváron egy, az úton keresztben álló személygépkocsit találtak a rendőrök, benne az ittas sofőrrel.

Garázdaságról érkezett bejelentés a rendőrségre 2015. május 4-én délután. A rendelkezésre álló adatok alapján egy Renault típusú személygépkocsi közlekedett a Széchenyi úton a Horváth István út irányába. A gépkocsi vezetője egy közlekedési szituációt követően szóváltásba keveredett egy Ford típusú személygépkocsi vezetőjével és autójából kiszállt és a Ford vezetőjéhez lépett. A Renault sofőrje a másik férfit a gépkocsi leengedett ablakán keresztül fenyegette, aki gáz-riasztó fegyverét elővéve vetett véget a konfliktusnak. A Ford vezetőjét néhány perccel később a járőrök elfogták és gáz-riasztó fegyverét lefoglalták. A 34 éves férfit garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként a nyomozók.

Székesfehérvár, Berényi úton járőröző rendőrök egy az úton keresztben álló személygépkocsira lettek figyelmesek 2015. május 4-én hajnalban. A BMW típusú autó két forgalmi sávot elfoglalva parkolt az úton, benne 21 éves sofőrjével. A vezetővel szemben alkalmazott alkohol szonda pozitív értéket mutatott, ezért őt mintavételre előállították a rendőrök, vezetői engedélyét bevonták és ellene feljelentést tettek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!