Gyalogosgázolás, lopás, elfogás és kábítószer birtoklás - ez történt az elmúlt 24 órában

2016. január 20., 09:10 forrás: Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság
komment
Rendőrségi intézkedések az elmúlt 24 órában.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2016. január 19-én reggel Székesfehérváron, az Esze Tamás utcában. Egy Opel típusú gépkocsival közlekedő férfi nem adott elsőbbséget a kijelölt gyalogosátkelőhelyen szabályosan közlekedő gyalogosnak és elütötte, melynek következtében a 40 éves nő az úttestre esett és megsérült. A gépkocsi vezetője a saját járművével kórházba szállította a sérültet. A baleset bekövetkezésének körülményeit a Székesfehérvári Rendőrkapitányság vizsgálja.

Sárbogárdon, az Ady Endre utcában lévő áruházba kértek rendőri segítséget az alkalmazottak 2016. január 19-én délután, mivel az üzletből két fiatalkorú kozmetikumokat kísérelt meg eltulajdonítani. A kiérkező rendőrök a 16 éves fiút és szintén 16 éves lányt a Sárbogárdi Rendőrkapitányságra előállították. A fiatalkorúakkal szemben tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indult eljárás.

A Székesfehérvári Járásbíróság bűncselekmény elkövetése miatt körözte azt a 33 éves férfit, akit 2016. január 19-én délután Kislángon, az Ady Endre utcában igazoltattak a rendőrök. A helyi lakost elfogták és a Polgárdi Rendőrőrsre előállították, ahol bűnügyi őrizetbe vételére került sor.

A körzeti megbízott 2016. január 19-én éjszaka Zámolyon, a Vörösmarty utcában igazoltatott egy 26 éves férfit. A helyi lakos ruházatának átvizsgálása során a rendőr egy cigarettásdobozban kábítószergyanús anyagot talált. A férfit a körzeti megbízott mintavételre előállította. A kábítószergyanús anyagot a rendőrök lefoglalták. Az ügyben kábítószer birtoklása vétség elkövetésének gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

2016. január 20., 09:10 forrás: Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...