Rendőrségi

2014.07.18. 15:32

Halálos baleset az M7-es autópályán (folyamatosan frissítve)

Árokba hajtott egy személyautó a 43-as és 44-es kilométerszelvény között, a sofőr életét vesztette.

E. Várkonyi Péter

Árokba hajtott egy személyautó az M7-es autópálya velencei szakaszán, a Budapest felé vezető oldal 43-as és 44-es kilométerszelvénye között. A járműben egy ember utazott, aki a baleset következtében életét vesztette. A műszaki mentést a székesfehérvári hivatásos tűzoltók végzik, valamint a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is a helyszínre vonult. A munkálatok ideje alatt teljes szélességében lezárták a sztráda érintett szakaszát.

Halálos csúszás az autópályán

Életét vesztette az a vezető, amelynek Audija, a síkos úttesten a zápor után, nagy erővel vágódott az út menti vaskorlátnak az M7-es autópálya Budapest felé vezető szakaszán a velencei kihajtó közelében. A német rendszámú személygépkocsi a letarolt korlátot áttörve, azt szétgyűrve, a pálya melletti árokban állt meg. Az egyik első kereke fékberendezésével együtt kiszakadt a helyéből, önállósodott és az autópálya közepén megállt.

A székesfehérvári tűzoltók, a pázmándi önkéntes tűzoltó egyesület műszaki mentőszerlének tűzoltóival végezték a műszaki mentést. A légi mentőszolgálat helikopterének már nem volt dolga, akárcsak a mentőszolgálat rohamkocsijának személyzetének sem. A helikopter üresen szállt fel a pályáról, ahol csaknem tíz kilométeres dugó alakult ki a lezárt két sáv miatt.

 


18:32 - Még tart a helyszínelés az M7-es autópályán

 

Mint arról korábban beszámoltunk, halálos közúti közlekedési baleset történt 2014. július 18-án 16 óra 45 perc körüli időben az M7-es autópálya 43. kilométerszelvényében, a pálya Budapest irányába vezető oldalán Velence és Kápolnásnyék között.

A műszaki mentés és a helyszíni szemle jelenleg is tart. Az érintett szakaszon az autópálya két forgalmi sávja járható.

A baleset következtében torlódás alakult ki, amelyet a székesfehérvári vagy az agárdi lehajtókon át a 7-es számú főúton vagy a 811-es számú úton Székesfehérvár-Bicske útvonalon, majd az M1-es autópályán haladva érdemes elkerülni.

Kérjük a gépkocsivezetőket, hogy fokozott óvatossággal és körültekintéssel közlekedjenek!

19:33 - Megszűnt a torlódás az M7-es autópályán

 

A rendőrök befejezték a helyszínelést az M7-es autópálya 43. kilométerszelvényében a Budapest irányába vezető oldalon történt halálos közúti közlekedési baleset helyszínén, azonban a jármű műszaki mentése miatt az útszakaszon továbbra is forgalomkorlátozás van érvényben.

A forgalom jelenleg két sávon folyamatosan halad.

 

Mint arról korábban beszámoltunk, halálos közúti közlekedési baleset történt 2014. július 18-án 16 óra 45 perc körüli időben az M7-es autópálya 43. kilométerszelvényében a pálya Budapest irányába vezető oldalán Velence és Kápolnásnyék között.

A baleseti helyszínelés és a jármű műszaki mentése is befejeződött, az autópálya Budapest irányába vezető oldala teljes szélességében járható.



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!