Halálos baleset: fának ütközött egy autó

2016. január 24., 11:46 szerző: Horváth László
komment
Dunaújváros - Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt a Nagyvenyim és Mezőfalva közötti úton, a Kiskokasd előtti beágazónál tizenegy óra után nem sokkal.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Egy Dunaújváros felől érkező személygépkocsi kisodródott a kanyarban, és az út szélén álló fának ütközött. A sofőr az ütközés következtében a helyszínen meghalt, egy súlyos sérültet a mentők kórházba szállítottak.

A helyszínelés miatt legalább 3 órán keresztül teljes útlezárásra kell számítani. (részletek és fotók később).

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint halálos végkimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2016. január 24-én 11 óra 5 perc körüli időben a 6211-es számú úton a 7. kilométerszelvényben. A rendelkezésre álló adatok alapján a Mezőfalva és Nagyvenyimet összekötőt úton egy személygépkocsi megcsúszott az úton és árokba csapódott. A baleset következtében egy fő a helyszínen életét vesztette egy másik pedig megsérült. A helyszíni szemle és műszaki mentés idején az érintet útszakaszt teljes szélességében lezárta a rendőrség. A közlekedőket Mezőfalván a Daruszentmiklós felé, Nagyvenyimen pedig Baracs-apátszállás felé terelik az egyenruhások.

Frissítés:

A helyszíni szemle és műszaki mentés idején az érintet útszakaszt teljes szélességében lezárta a rendőrség, amit 15 óra 35 perckor feloldottak.

Horváth László

2016. január 24., 11:46 szerző: Horváth László

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...