Rendőrségi

2016.08.22. 14:04

Halálos baleset: teherautó alá szorult egy személyautó Felcsútnál (frissítve)

Egy személygépkocsi és egy tehergépkocsi ütközött egymásnak Felcsút közelében hétfő délután. A személyautó vezetője a helyszínen életét vesztette.

S. Töttő Rita

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt hétfő délután a 811-es és a 8126-os számú út kereszteződésében. A baleset során egy tehergépkocsi és egy személygépkocsi ütközött egymásnak. A személygépjármű vezetője olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A helyszíni szemle és műszaki mentés teljes útlezárás mellett folyik. A rendőrök a forgalmat Száron keresztül az 1-es számú főútra terelik. A Vértesacsa irányából közlekedőknek a rendőrség azt javasolja, hogy Alcsútdoboz irányába kerüljenek.

Fotó: Koppán Viktor

A katasztrófavédelem információi szerint a személygépkocsi egy téglát szállító teherautó alá rohant és ott beszorult.  A személyautóban hárman utaztak, egyikük életét vesztette a balesetben. A másik két utas súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A bicskei önkormányzati tűzoltók mellett a tatabányai hivatásos tűzoltók is a helyszínre érkeztek, hogy a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányításával megkezdjék a műszaki mentést,a sérültek kiemelését.

Frissítés: A személyautó sofőrjének életét már nem tudták megmenteni. Egy életveszélyes állapotban lévő, nyílt koponyasérülést és fedett hasi sérülést szenvedett utast mentőhelikopter szállítja kórházba. Emellett van egy súlyos sérült is, aki végtagsérüléseket szenvedett, őt a mentők vitték kórházba.

Frissítés: A rendőrök a helyszíni szemle és műszaki mentés megkezdésekor az utat teljes szélességében lezárták. A helyszíni szemle továbbra is tart, azonban a teljes útlezárást feloldották. Az érintett útszakaszon a forgalom rendőri irányítással, félpályán haladhat. A rendőrségi kéri a gépkocsivezetők fokozott figyelmét és türelmét.

Friss: A rendőrök feloldották az útlezárást a Felcsút közelében történt halálos baleset helyszínén. A helyszíni szemle és műszaki mentés kezdetben teljes, majd félpályás útlezárás mellett zajlott. A rendőrök befejezték a helyszíni szemlét. Az érintett útszakasz ismét teljes szélességében járható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!