Rendőrségi

2014.12.21. 08:18

Hamis pénzzel vásárolt malacokat

24 órán belül rendőrkézre került az a férfi, aki hamis 20000 forintosokkal fizetett Székesfehérváron.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya nyomozást folytat egy 29 éves ercsi lakossal szemben, akit azzal gyanúsítanak a rendőrök, hogy 2014. december 15-én, Székesfehérváron, a Vörösmarty utcában négy hamis 20000 forintos bankjeggyel fizette ki a három hízó sertés kialkudott vételárát.

A férfi a sértett kérésére nem volt hajlandó magát iratokkal igazolni, és a vásárlást követően sietve távozott a helyszínről. A bejelentőnek gyanúsak lettek a körülmények és újra megvizsgálta a vásárlótól kapott bankjegyeket, melyek közül háromnak azonos volt a sorszáma, ezért értesítette a rendőrséget.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság nyomozói a feljelentést követően 24 órán belül megállapították az elkövető személyazonosságát és M. Gábort csalás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Az elkövető lakásán megtartott házkutatás alkalmával a rendőrök megtalálták ugyan a korábban megvásárolt hízókat, azokat azonban a gyanúsított már leölte és feldolgozásuk folyamatban volt. A megtalált húsárut a rendőrök visszaadták a sértettnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!