Rendőrségi

2016.05.02. 13:58

Három baleset is történt egy kilométeren belül az M7-esen (frissítve)

Három közúti közlekedési baleset történt az M7-es autópálya 29-es és 30-as kilométerszelvénye között, Martonvásár külterületén a Balaton irányába vezető oldalon hétfőn 15 óra körüli időben.

Sebestyén Lilla

A rendelkezésre álló adatok szerint a három baleset közül egy esetben történt személyi sérülés is.

Az autópálya érintett szakaszán, a műszaki mentés idején időszakonként egy sáv járható. Jelenleg három kilométeres torlódás alakult ki.

Frissítés: Az M7-es autópályán jelenleg 80 km/h-ás sebességgel lehet biztonságosan haladni. Az autópálya érintett szakaszán, a műszaki mentés idején időszakonként egy sáv járható. Jelenleg három kilométeres torlódás alakult ki.

- Olyan intenzíven esik az eső, hogy nem lehet az autópályán 130 km/h- ás, megengedett sebességgel biztonságosan haladni  - mondta el Kiss Z. Edward, rendőrségi szóvivő a feol.hu-nak, aki azt kéri az M7-esen közlekedőktől, hogy amíg az időjárás nem lesz jobb, ne lépjék át a 80 km/h-ás sebességet.

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint az egyik helyszínen egy kamion és egy mikrobusz ráfutásos balesetet szenvedett, a másik helyszínen pedig szalagkorlátnak csapódott egy személyautó. Mindkét balesetnél jelentős mennyiségű törmelék került az útburkolatra.

Frissítés: A rendőrök a forgalomkorlátozást feloldották, az autópálya forgalma újra zavartalanul halad.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!