Rendőrségi

2016.01.04. 08:14

Idős férfin segítettek a rendőrök Bodajkon

Rendőri intézkedések az elmúlt 24 órában Fejér megyében.

Közúti közlekedési baleset történt az M6-os autópályán 2016. január 3-án délután. A rendelkezésre álló adatok szerint az autópályán egy 32 éves nő Budapest irányából közlekedett személygépkocsijával, amikor a Besnyői csomópontnál, eddig ismeretlen okból a szalagkorlátra felhajtott, amin az autó átugratva 20 métert repülve földhöz csapódott. A vezető a baleset során megsérült, a baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Bodajk, Petőfi Sándor utcában ellenőriztek a rendőrök egy idős férfit lakóhelyén 2016. január 3-án. Az ellenőrzésre azért volt szükség, mert a lakossági jelzések szerint a férfi napok óta nem adott életjelet magáról. Az egyenruhások az ingatlanba behatolva a keresett személyt az ágyon fekve találták meg kiszáradt, legyengült állapotban, ezért orvost hívtak hozzá és biztonsági intézkedés keretében kórházba szállíttatták. A férfi kérésére kutyáját szomszédjánál helyezték el a rendőrök.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!