Rendőrségi

2015.06.02. 06:55

Ittas sofőr, körözött rongáló - Rendőrségi hírek Fejér megyéből

Egy lopás miatt körözött nőt fogtak a rendőrök Székesfehérváron.

A nyomozók 2015. június 1-jén 12 óra 40 perckor Székesfehérváron a Széchenyi utcában igazoltattak egy 27 éves helyi nőt, akiről megállapították, hogy a Székesfehérvári Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt elfogatóparancsot bocsátott ki ellene. K. Szilviát a rendőrök elfogták és a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra  előállították, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. A nőt azzal gyanúsítják a nyomozók, hogy az általa bérelt Mura utcai lakásból úgy költözött ki, hogy a konyhaszekrényt és a burkolatokat megrongálta, a radiátorok csatlakozóit és szelepeit pedig eltulajdonította.

A járőrök 2015. június 1-jén 00 óra 50 perckor Székesfehérváron a Budai úton ellenőriztek egy gépkocsit és annak 27 éves vezetőjét. A férfival szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra előállították. Az ügyben ittas járművezetés vétség elkövetésének gyanúja miatt eljárás indult.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!