Rendőrségi

2015.07.06. 07:18

Kábítószer birtoklás és garázdaság Fejér megyében

Polgárdi, Batthyány utcából kértek rendőri segítséget 2015. július 5-én 3 órakor, mivel egy helyi lakos előzetes szóváltást követően egy szórakozóhelyen bántalmazott egy férfit, aki megsérült.

A járőrök elfogták és előállították a 19 éves B. József Richárdot a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A járőrök Dunaújvárosban, a Magyar úton ellenőriztek egy gépjárművet és annak vezetőjét 2015. július 5-én 13 óra 5 perckor. A gépkocsivezetőnél alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért a rendőrök elfogták és előállították a helyi orvosi ügyeletre. Az eset kapcsán ittas járművezetés vétség elkövetésének gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

A Készenléti Rendőrség járőrei igazoltattak egy férfit Gárdonyban 2015. július 5-én 8 óra 30 perckor. A rendőrök megállapították, hogy a Mezőkovácsházai Rendőrkapitányság kábítószer birtoklás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a 33 éves Cs. Krisztián Roland körözését rendelte el. A járőrök a férfit elfogták és előállították a Gárdonyi Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!