Rendőrségi

2016.05.29. 16:30

Kerék szagot fogott - Rendőreb segített nyomravezetni a rendőröket

Bicske - A bicskei rendőrök elfogták azt a férfit, aki a tabajdi pincefeltörésekkel gyanúsítható. Kerék kutya segített az elfogásban.

A Bicskei Rendőrkapitányság büntetőeljárást folytat M. Zsolt 39 éves alcsútdobozi lakossal szemben lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. Tabajd Szőlőhegyről érkezett bejelentés a rendőrségre betörésről május 27-én reggel. A bűncselekmény helyszínéről Kerék a rendőrkutya nyomon haladva három kilométer múlva egy alcsútdobozi családi háznál állt meg. A rendőrök az ingatlanban házkutatást tartottak, ahol betörésekből származó tárgyakra bukkantak. Az ingatlanban élő M. Zsoltot előállították a Bicskei Rendőrkapitányságra, majd gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették.

Hét éve dolgozik már együtt Rudniczai Rudolf főtörzszászlós és derék német juhász kutyája, Kerék. Most betörőt fogtak. Fotó: FMH Archív

A nyolc éves hosszú szőrű Kerékről legutóbb 2015 tavaszán írtunk, akkor a nyomkövető német juhász kutya Fehérváron, a belvárosban segített elfogni három fiatalt, akik egy Budai úton található étteremnél parkoló autóból nagy mennyiségű készpénzt loptak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!