Rendőrségi

2015.10.08. 07:42

Kerékpárlopás és rosszullét miatt intézkedtek a rendőrök Fejér megyében

Fejér megyei rendőrségi hírek az elmúlt 24 órából.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányságon lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás egy 47 éves férfival szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2015. október 7-én este egy Székesfehérvár, Fórum téren található kerékpártárolóból a lakat levágását követően próbált meg eltulajdonítani egy kerékpárt. A rendőrök E. Tamás helyi lakost cselekménye közben tetten érték, elfogták és előállították a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók - szabadlábon hagyása mellett - gyanúsítottként hallgatták ki.

A körzeti megbízottak Gárdonyban figyeltek fel 2015. október 7-én délelőtt egy budaörsi lakosra, aki a fűben feküdt, láthatóan rosszullét miatt. A rendőrök megállapították a segítségre szoruló férfi személyazonosságát és biztonsági intézkedés keretében mentőt hívtak hozzá. Az Országos Mentőszolgálat munkatársai az idős személyt további ellátása érdekében kórházba szállították.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!