Rendőrségi

2016.02.12. 08:11

Kerékpárosgázolás és bolti lopás miatt intézkedtek a megyei rendőrök

Rendőrségi hírek Fejér megyéből.

Egy székesfehérvári áruház alkalmazottai kértek rendőri segítséget 2016. február 11-én 14 óra 30 perckor, mivel az üzletből egy kiskunhalasi lakos az áruvédelmi eszköz eltávolítását követően mobiltelefon tartozékokat tulajdonított el. A helyszínre érkező járőrök igazoltatták a 32 éves B. Attilát, majd elfogták és előállították a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra. A nyomozók a férfit lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki és bűnügyi őrizetbe vették.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset miatt intézkedtek 2016. február 11-én 13 óra 45 perckor a rendőrök Fehérvárcsurgón. A rendelkezésre álló adatok alapján egy személygépkocsi vezetője előzési manőver végrehajtása közben, járműve visszapillantó tükrével elsodort egy kerékpárost. A balesetben a kerékpárt hajtó férfi megsérült. A baleset körülményeit a Móri Rendőrkapitányság vizsgálja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!