Rendőrségi

2014.12.15. 18:46

Két baleset is történt Székesfehérváron vasárnap

A balesetek közös jellemzője volt, hogy mindkét helyszínen sérült egy-egy villanyoszlop is december 14-én. Az eseteknél a székesfehérvári hivatásos tűzoltók nyújtottak segítséget a katasztrófavédelem részéről.

Nem sokkal dél után, a Kolozsvári utca és az Alvinci köz kereszteződésében két személyautó összeütközött. A járművekben összesen öten utaztak, közülük egy embert szállítottak a mentők kórházba könnyű sérüléssel. A károsodott oszlop nem jelentett közvetlen veszélyt, cseréjéről az áramszolgáltató gondoskodik.

Fotó: Székesfehérvári Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság

A második eset Székesfehérvár Kisfaludon történt a Fehérvári utcában, délután. Egy kisbusz megpördült az úton, kidöntött egy beton villanyoszlopot és egy közlekedési táblát, ezt követően pedig részben a vízelvezető árokban állt meg. Ketten utaztak az autóban, a mentők tájékoztatása szerint nem sérültek meg. A veszélyt jelentő oszlopot a fehérvári tűzoltók autódaruja emelte ki az árokból.

Mindkét helyszínen a tűzoltók végezték el a járművek áramtalanítását, továbbá megszüntették a forgalmi akadályokat is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!