Rendőrségi

2015.03.26. 06:13

Kamionok, kisteherautók ütköztek az M7-es autópályán (frissítve)

Két baleset történt az M7-esen - két teherautó, valamint egy személyautó és két kistehergépkocsi ütközött a kora reggeli órákban.

Koppán Viktor Dávid

Két teherautó karambolozott az M7-es autópálya 65-ös kilométerénél Székesfehérvár és Szabadbattyán között, a Balaton felé vezető oldalon a kora reggeli órákban. Az ütközésben az egyik teherautó pótkocsiján lévő rakomány, festék, ragasztó, és egyéb darabárú az úttestre borult. Az egyik sofőr könnyebben sérült. A műszaki mentés idejére az M7-es Balaton felé vezető oldalát lezárták Székesfehérvár és Szabadbattyán között.

A műszaki mentést a székesfehérvári hivatásos tűzoltók végezték, a forgalmi akadályt képező sérült pótkocsit daruval emelték le az útpályáról. A másik teherautóhoz  kamionmentő érkezett a helyszínre. Az autópálya ismét teljes szélességében járható.

 

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2015. március 26-án hajnalban az M7-es autópálya 66. kilométerszelvényében a Balaton irányába vezető oldalon, Székesfehérvár térségében.  A balesetben eddig tisztázatlan körülmények között egy személygépkocsi és két kistehergépkocsi ütközött össze.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!