Rendőrségi

2016.06.25. 06:33

Körözés és ittas motoros - Rendőrségi hírek Fejér megyéből

Az elmúlt 24 órában történt.

A 62-es számú főúton, Perkáta külterületén ellenőriztek a járőrök 2016. június 23-án éjjel egy láthatósági mellény nélkül, gyalogosan az úttesten közlekedő férfit. Az intézkedés során megállapították, hogy a Sárbogárdi Rendőrkapitányság a férfi körözését rendelte el. A 41 éves szabadegyházai lakost a helyszínen elfogták és előállították a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra, majd ezt követően a Közép- Dunántúli Országos Büntetés- Végrehajtási Intézetbe kísérték.

A járőrök ellenőriztek egy segéd-motorkerékpárral közlekedő velencei lakost 2016. június 23-án éjszaka. Az intézkedés során a motorkerékpár női vezetőjével szemben alkoholszondát alkalmaztak, amely pozitív értéket mutatott. A 49 éves velencei lakost a helyszínen elfogták és mintavételre előállították, majd a vezetői engedélyét bevonták. Az ügyben járművezetés ittas állapotban vétség gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!