Rendőrségi

2016.12.07. 08:52

Baleset körülményeit vizsgálja a rendőrség és körözött személyt vettek őrizetbe

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2016. december 6-án kora reggel a 6212-es számú úton, Szabadegyháza külterületén.

A rendelkezésre álló adatok alapján egy Volkswagen típusú személygépkocsival közlekedő 29 éves székesfehérvári férfi Zichyújfalu irányából közlekedett, de gépjárműve sebességét nem az útviszonyoknak megfelelően választotta meg és egy kereszteződéshez érve, egy hirtelen fékezés miatt gépkocsijával kisodródott, majd az úttest melletti vízelvezető árokba csúszott. A baleset következtében a gépjármű két utasa könnyű sérülést szenvedett, őket a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították. A baleset bekövetkezésének körülményeit a Gárdonyi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Székesfehérváron, az Akácfa utcában ellenőriztek a járőrök 2016. december 6-án délután egy 19 éves pázmándi férfit, akiről a rendőrök az intézkedéskor megállapították, hogy a Budai Központi Kerületi Bíróság zsarolás bűntett elkövetése miatt a körözését rendelte el.  A férfit az egyenruhások a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!