Rendőrségi

2014.12.17. 07:48

Kutyasétáltatási szokásaik miatt vesztek össze

Rendőrségi hírek, az elmúlt 24 óra eseményei Fejér megyében.

Székesfehérváron a Donát utcába hívtak rendőri segítséget 2014. december 16-án 15 óra 20 perckor. A helyszínen a járőrök két férfivel szemben intézkedtek, akik az utcán előzetes szóváltást követően összeverekedtek. A verekedőket a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra előállították a rendőrök, majd gyanúsítottként hallgatták ki mindkettőt, garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. Vallomásukból kiderült, a nézeteltérés oka az volt, hogy az egyik fél sérelmezte a másik kutyasétáltatási szokásait. Mindkét férfit - kihallgatásukat követően - szabadon bocsátották a rendőrök.

Ercsi, Kárpáthy Jenő utca mögötti földúton igazoltatták egy lovaskocsi hajtóját a rendőrök 2014. december 17-án. A járőrök kérdésére, hogy a kocsin lévő akácfa honnan származik, a férfi nem tudod válaszolni, ezért rövid adatgyűjtést végeztek az egyenruhások és megállapították, hogy a közeli véderdőből vágta ki a férfi jogosulatlanul a fát. L. Istvánt az Ercsi Rendőrőrsre előállították a rendőrök, hogy lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!