Rendőrségi

2016.06.12. 14:25

Lángban az autópályán

Négyen sikeresen kimenekültek abból a személygépkocsiból, amelynek motorja kigyulladt, szombaton késő este, az M7-es autópálya Balaton felé vezető oldalán, a 41-es kilométerben.

E. Várkonyi Péter

Információnk szerint a Volvót egy hölgy vezette, de a kocsi egyik utasa figyelt fel a szélvédő előtt gomolygó füstre. A leállósávba állította autóját a nő és  mindannyiuknak sikerült elhagynia a lángoló járművet. A füst pillanatok alatt tűzzé változott és mire a pázmándi önkéntes tűzoltóság kiérkezett addigra az egész motortér tűzgolyóvá változott.

Fotó: E.Várkonyi Péter

A tüzet a székesfehérvári tűzoltókkal együtt eloltották, de az autó motortere teljesen a tűz martalékává vált, az utastérbe nem terjedtek át a lángok. Az alumínium motorháztető elolvadt, így azt lefeszíteni sem kellett a tűzoltóknak.

Az autópálya egy sávját a rendőrség lezárta, így a késő esti forgalmat nem kellett korlátozni, mert az folyamatosan haladhatott. Reggelre már csak a kiégett aszfalt  jelezte az arra járóknak, hogy valamikor tűz volt a pálya e szakaszán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!