Rendőrségi

2006.10.02. 02:29

Leégett az MSZP-bódé

Székesfehérvár (bm) - Az elsődleges adatok szerint gyújtogatás miatt kapott lángra egy fabódé a megyeszékhelyen péntekről szombatra virradó éjjel. A tűzoltókat kétszer is riasztották.

Mórocz Zsolt

Péntekről szombatra virradóra a székesfehérvári tűzoltóságra először éjjel 1 óra 34 perckor érkezett jelzés a Vidámpark bejáratánál égő - információink szerint MSZP-s - bódéról. A helyszínre ekkor kiérkező tűzoltók szerint - a tűz- és káreseti adatap tanúsága alapján - a választási bódé oldalán lévő plakát égett, mely kiérkezésük előtt elaludt. Mint Fülep Zoltán őrnagytól, a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletvezetőjétől megtudtuk: ekkor tűzoltói beavatkozásra nem volt szükség, s az egység éjjel 1 óra 45 perckor elhagyta a helyszínt. A következő riasztás éjjel 2 óra 6 perckor történt: a kiérkezett tűzoltók szerint a fabódé már teljes terjedelmében égett. A tűzoltók egy sugárral eloltották a lángokat, rendőrséget, tűzvizsgálót kértek a helyszínre. A rongálási kár értékéről későbbi feljelentésében nyilatkozik a sértett - mondta R. Szabó Ágnes megyei rendőr-főkapitánysági szóvivő, s hozzátette: az elsődleges adatok szerint szándékosság miatt kapott lángra a fabódé.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!