Rendőrségi

2015.04.04. 06:48

Lopások és őrizetbe vételek Fejér megyében

Székesfehérvár, Széchenyi úton intézkedtek a járőrök egy Opel típusú személygépkocsi vezetőjével szemben 2015. április 3-án este.

A rendőrök az ellenőrzés során megállapították a 36 éves sofőrről, hogy a Székesfehérvári Járásbíróság a járművezetéstől eltiltotta, ezért őt előállították a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra és szabálysértési őrizetbe vették.

Dunaújvárosban, a Piactéren járőröző rendőröktől kért segítséget egy dohánybolt alkalmazottja 2015. április 3-án. A férfi rámutatott egy az üzletből sietősen távozó alakra, aki alkoholt kísérelt meg eltulajdonítani az üzletből. A járőrök K. Sándort elfogták és előállították a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra, ahol lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

Dunaújváros, Vasmű úton igazoltatott a körzeti megbízott egy 30 éves férfit 2015. április 3-án éjjel. A dunaújvárosi lakosról megállapította a rendőr, hogy a Dunaújvárosi Járásbíróság elfogatóparancsot bocsátott ki ellene lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, ezért őt elfogta és előállítását követően bűnügy őrizetbe vette.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!