Rendőrségi

2014.11.26. 08:30

Lopott, hogy jegygyűrűt vehessen szerelmének

Székesfehérvár - Egy férfi klíma berendezéseket tulajdonított el egy székesfehérvári építkezésről. Az ügyében a Székesfehérvári Rendőrkapitányság befejezte a nyomozást, és bíróság elé állítást javasol vele szemben.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya lopás vétség miatt folytatott büntetőeljárást M. Norbert 35 éves székesfehérvári lakos ellen.

A férfit azzal gyanúsítják a rendőrök, hogy 2014. október 30-a és november 1-je közötti egy a Székesfehérvár, Fagyal utcában található építkezésről eltulajdonított két beltéri klíma berendezést. A sértett feljelentését követően másnap a nyomozók elfogták a tolvajt. A gyanúsított kihallgatása során tettét azzal magyarázta, hogy az eltulajdonított klímák árából szerelmét szerette volna meglepni egy jegygyűrűvel. Az ellopott klímaberendezéseket a rendőrök visszaadták a feljelentőnek.

A férfi ellen folytatott nyomozást a Székesfehérvári Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a napokban befejezte, az ügyben bíróság elé állítást kezdeményezett, így akár már ezen a héten ítélet születhet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!