Rendőrségi

2015.01.18. 10:26

Megkéselte élettársát és magát is megsebezte Besnyőn (frissítve)

Besnyő - Tragédiába torkollott egy családi vita Besnyőn.

Besnyő, Liget utcából 2015. január 17-én 21 óra 30 perckor késelésről érkezett bejelentés a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység Irányító Központjába. Az elsődleges információk szerint egy 27 éves besnyői férfi, családi veszekedés során  több alkalommal megszúrta az élettársát egy konyhakéssel, majd magát is megsebezte. Mindkét sérültet kórházba szállították, az elsődleges szakvélemény szerint állapotuk súlyos, életveszélyes.

Forrás: Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Az ügyben a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés kísérlet bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást.

Bűnügyi őrizetben a besnyői késelő

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a férfit, aki késsel támadt az élettársára, gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették a Fejér megyei nyomozók.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi nyomozói 2015. január 18-án a 27 éves T. Zoltánt emberölés kísérlet bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Kihallgatását követően a férfit bűnügyi őrizetbe vették a rendőrök és az illetékes főügyészség felé kezdeményezni fogják előzetes letartóztatását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!