Rendőrségi

2015.02.28. 11:20

Nagy baleset történt a Szent Flórián körúti csomópontnál (frissítve)

Összeütközött két személyautó a 7-es főút Székesfehérváron átvezető szakaszán, a Szent Flórián körúti csomópont közelében. Nem sokkal később a mentésre igyekvő tűzoltóautó is balesetet szenvedett.

Koppán Viktor Dávid

11:57 Két személyautó ütközött össze Székesfehérváron, a hetes út városon átvezető szakaszán, a hetvenes kilométerszelvényben, a Szent Flórián körúti csomópont közelében. A balesetben hatan érintettek – arról nincs pontos információ, hogy közülük hányan sérültek meg és milyen mértékben. A műszaki mentést a székesfehérvári hivatásos tűzoltók végzik. A baleset és a mentési munkálatok akadályozzák az út forgalmát.

12:15 Egy műszaki mentéshez vonuló tűzoltójármű ütközött össze egy személygépkocsival Székesfehérváron, a Szent Flórián körúton. A tűzoltók – akik nem sérültek meg a balesetben – azonnal megkezdték a személygépkocsiban utazók kimentését. A járműben öten utaztak, ők megsérültek a balesetben, a mentők kórházba vitték őket.

Fotók: Koppán Viktor

13:01 Helyszíni információk szerint a Fehérvár I-es tűzoltó gépjárműfecskendő egy Skoda Fabia személygépkocsival ütközött. A szeren utazó hat tűzoltó nem sérült, azonnal a Skoda utasainak mentéséhez kezdtek. A személygépkocsiban négyen utaztak, őket sérüléseik miatt a mentők kórházba szállították. Úgy tudjuk, hogy felnőttek és gyerekek is utaztak az autóban - információink szerint töréses sérüléseket szenvedtek.

14:20 A rendőrök befejezték a helyszíni szemlét, az érintett útszakaszon a forgalomkorlátozást feloldották, a főúton a forgalom újra zavartalan.

Címkék#baleset

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!