Rendőrségi

2015.04.01. 07:12

Őrizetbe vétel és előállítás Fejér megyében

A székesfehérvári vasútállomáson igazoltattak a körzeti megbízottak egy 38 éves agárdi lakost 2015. március 31-én délután.

A férfiről megállapították, hogy a Székesfehérvári Törvényszék házi őrizetét rendelte el, vagyis jogtalanul tartózkodott a nyilvános helyen. A rendőrök G. Gábort elfogták és a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra előállították. A nyomozók fogolyszökés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként a férfit és bűnügyi őrizetbe vették.

Székesfehérvár, Mártírok útján intézkedtek az egyenruhások egy fedél nélküli nővel szemben 2015. március 31-én reggel. A 40 éves nőről megállapították a rendőrök, hogy a Székesfehérvári Rendőrkapitányság elfogatóparancsot bocsátott ki ellene hamis magánokirat felhasználása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. V. Etelkát elfogták és a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették a nyomozók. A gyanú szerint a nő egy orvosi vényt meghamisítva kétszer annyi nyugtatót akart kiváltani a gyógyszertárban, mint amennyit felírtak neki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!