Rendőrségi

2015.07.04. 06:52

Balesetek az M7-esen

Az M7-es utópályán két anyagi káros baleset történt szombaton reggel.

Az M7-es autópályán Siófok irányában a 42-es kilométerszelvénynél (Pázmánd külterülete) és a 46-os kilométerszelvénynél (Nadap külterülete) közúti közlekedési baleset történt 2015. július 4-én 8 órakor.

Pázmándnál két személygépkocsi, míg Nadapnál öt személygépkocsi ütközött össze. A helyszíni szemle idején az érintett útszakaszon egy sávon halad a forgalom.

9 órakor a rendőrök befejezték a helyszínelést, az autópálya Balaton irányába vezető oldala ismét teljes szélességében járható.

A megnövekedett forgalomra tekintettel - a balesetek elkerülése érdekében - a rendőrség kéri a járművezetők fokozott figyelmét és türelmét!

Frissítés!

Idén, az első legmelegebb nyári napon rengetegen mentek a Balaton irányába az M7 pályán. A 42-es  kilométerben a belső sávból három könnyű sérültet vitt el a mentő, mert egy Mercedes vezetője utolérte az előtte haladó  és forgalmi szituáció miatt lassító Volkswagent és belerohant. A mentést a pusztaszabolcsi tűzoltó örs és a pázmándi önkéntes tűzoltóság végezte, miközben megtisztította az utat a szennyeződéstől.



Ettől a balesettől 3 kilométerre csaknem ugyanebben az időben hat jármű rohant egymásba, ugyanezen a szakaszon.

 

 

 

Címkék#baleset#M7

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!