Rendőrségi

2016.02.07. 07:44

Rendőrségi hírek Fejér megyéből

Az elmúlt 24 órában történt.

Egy székesfehérvári áruház alkalmazottai kértek rendőri segítséget 2016. február 6-án délben, mivel egy férfi és egy nő - az áruvédelmi eszköz eltávolítását követően - mobiltelefont tulajdonított el az üzletből. A rendelkezésre álló adatok alapján az elkövetők néhány termék vonalkódját is kicserélték annak érdekében, hogy azokhoz olcsóbban juthassanak hozzá. A helyszínre érkező rendőrök a 36 éves L. Attilát és a 32 éves L. Tündét elfogták és előállították a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki őket.

A járőrök Agárdon igazoltattak 2016. február 6-án hajnalban egy férfit, aki az intézkedés során végtagfájdalomra panaszkodott, mivel korábban elesett. A rendőrök biztonsági intézkedés keretében mentőt hívtak a 18 éves orvosi segítségre szoruló személyhez, akit az Országos Mentőszolgálat munkatársai kórházba szállítottak.

Címkék#rendőrség

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!