Rendőrségi

2015.10.06. 08:41

Rendszámot cserélt a két autón

Az ercsi rendőrök vádemelést javasoltak egy helyi férfival szemben, aki egy Hyundai típusú személygépkocsira kiadott rendszámot szerelt fel a BMW-jére.

Az Ercsi Rendőrőrs egyedi azonosító jel meghamisítása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást R. József 23 éves ercsi lakossal szemben. Mint arról korábban beszámoltunk, a járőrök 2015. augusztus 14-én reggel Ercsiben, a Kárpáthy utcában igazoltatták a férfit, aki egy BMW típusú személygépkocsival közlekedett. A rendőrök megállapították, hogy személygépkocsira egy olyan rendszámtáblát szereltek fel, amely egy Hyundai típusú gépkocsira lett kiadva. R. Józsefet a rendőrök előállították az Ercsi Rendőrőrsre, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. A férfi elmondta, hogy a gépkocsira azért szerelte fel másik jármű hatósági jelzését, mert az külföldről behozott, azonban nem honosíttatta. A nyomozók a napokban befejezték az ügyben folytatott büntetőeljárást és az illetékes ügyészségen vádemelést javasoltak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!