Rendőrségi

2014.04.18. 06:46

Sárbogárdon bolti tolvajt, Dunaújvárosban körözött személyt fogtak el

Az elmúlt 24 órában történt Fejér megyében.

A Sárbogárdi Rendőrkapitányságra 2014. április 17-én 16 óra 15 perckor érkezett bejelentés arról, hogy Sárbogárd egyik áruházából egy nő ruhákat akart fizetés nélkül kivinni. A biztonsági őrök azonban tetten érték a tolvajt és értesítették a rendőrséget. A helyszínre érkező egyenruhások B. Brigitta 24 éves somogyszobi lakost elfogták és a Sárbogárdi Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság járőrei 2014. április 17-én 11 óra 50 perckor Dunaújvárosban az Arany János utcában igazoltattak egy férfit, akiről az intézkedés során megállapították, hogy ellene a Szekszárdi Járásbíróság hamis vád bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt elfogatóparancsot bocsátott ki. A rendőrök S. László 23 éves kecskeméti lakost elfogták és a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók bűnügyi őrizetbe vették.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!