Rendőrségi

2015.03.06. 08:18

Sárbogárdon körözött személyekkel szemben, Székesfehérváron lopás miatt intézkedtek a rendőrök

Sárbogárd, Ady Endre utcában lévő áruház alkalmazottai kértek rendőri segítséget 2015. március 4-én 21 órakor, mivel onnan egy férfi csokoládét tulajdonított el.

A helyszínre érkező rendőrök igazoltatták a 16 éves zemplénagárdi férfit, akiről megállapították, hogy a Budapest Környéki Törvényszék körözi. A fiatalkorút a járőrök elfogták, majd a tolvaj áruház előtt tartózkodó két ismerősét is igazoltatták. A két 16 éves fiúról az egyenruhások megállapították, hogy a Budapest Környéki Törvényszék velük szemben is elfogatóparancsot bocsátott ki. A rendőrök mindhárom fiút elfogták és a Sárbogárdi Rendőrkapitányságra előállították.

Székesfehérvárról egy Prohászka utcában lévő fodrászüzletből érkezett bejelentés a rendőrségre 2015. március 5-én 13 óra 30 perckor arról, hogy onnan ismeretlen tettes egy mobiltelefont tulajdonított el. A helyszínre érkező járőrök az adatgyűjtés eredményeképpen igazoltattak egy helyi lakost, akinek ruházatában megtalálták a lopott készüléket, ezért a 36 éves férfit elfogták és előállították a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra, ahol szabálysértési őrizetbe vették.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!