Rendőrségi

2015.07.07. 10:02

A Velence Korzó strandján fosztogattak a gyerekek (frissítve)

A Velence Korzó strandján fosztogatott egy kilenc éves fiú, három társával. A gárdonyi rendőrök hamar elfogták a négy tolvajt. Az ehhez hasonló esetek miatt ajánlják a strandon található értékmegőrzőket.

Buthy Lilla

Vízimentők vették észre július 6-án délután, azt a kilenc éves fiút, aki szorgalmasan összegyűjtötte a strandolók táskáit, amiket aztán három fiatalkorú lánynak adott tovább. Hívták a rendőröket, akiket úgy tudjuk, a fiatalkorúak és a gyermekkorúak megpróbáltak félrevezetni. Azt mondták, látták a tolvajokat a vasút felé futni. A rendőrök és a füllentős tolvajok köré gyűltek a strandolók is, akik sorra felismerték a saját holmijukat. A táskákból gyűrűk, pénztárcák, telefonok kerültek elő, melyeket visszaadtak jogos tulajdonosaiknak. A tolvajokat elfogták és előállították a Gárdonyi Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók a két 14 éves lányt lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Információink szerint mind a négyen nevelőotthonban élnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!