Rendőrségi

2014.09.30. 05:28

Súlyos baleset Hantos határában

Súlyos közlekedési balesethez riasztották a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálatot és a sárbogárdi hivatásos tűzoltókat szeptember 29-én, az esti órákban.

Az eset Hantos és Mezőfalva között, a 6228-as számú úton történt. A baleset során két személyautó összeütközött, az egyikben ketten, míg a másikban csak a sofőr tartózkodott. A gépjárművek az árokban, illetve az úton keresztbe fordulva álltak meg, a tűzoltók kiérkezésekor két sérült az árokban, egy pedig az autóban volt, a mentők a helyszíni ellátásukat végezték. Az autók áramtalanításával párhuzamosan a tűzoltók a sérültek mozgatásában segítettek, ezt követően pedig a rendőrség kérésére a helyszíni szemle idején fényárboccal megvilágították a területet. Miután a rendőrök befejezték a szemlét, a forgalmi akadályok megszüntetéséhez is segítséget nyújtottak. Az úttestre kerület törmeléket és olajszennyeződést a közút kezelője letakarította. A sérülteket a mentők kórházba szállították.

Fotó: Sárbogárdi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!