Rendőrségi

2015.09.03. 07:41

Súlyos testi sértés és garázdaság Fejér megyében

Rendőrségi intézkedések Fejér megyében az elmúlt 24 órában.

A járőrök 2015. szeptember 2-án délután Székesfehérváron, a Bátky Zsigmond utcában igazoltattak egy helyi lakost, akiről megállapították, hogy ellene a Székesfehérvári Járásbíróság elfogatóparancsot bocsátott ki súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A rendőrök a 35 éves M. Jánost elfogták és előállították a rendőrkapitányságra, majd bűnügyi őrizetbe vették.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás egy isztiméri férfival szemben. A rendelkezésre álló adatok alapján a 18 éves K. Zoltán 2015. szeptember 2-án hajnalban egy székesfehérvári kávézó előtt egy virágtartó ládából az abba ültetett növényeket kitépte, majd azokat a téren szétszórta. A bejelentés alapján helyszínre érkező rendőrök a garázda férfit elfogták és előállították a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!