Rendőrségi

2014.09.29. 08:30

Polgárőrt vert arcon egy tomboló focista

A Fejér megyei másodosztályú U21-es bajnokság Osz-Car csoportjában a Pákozd 2-1-es sikert aratott a Pátka együttese felett, és leszakította riválisát az élmezőny versenyfutásában.

Ferencz Balázs

A vereséget nehezen viselte a Pátka egyik játékosa, M. Gergő, aki a mérkőzés végén még a pályáról inzultálta a hazai nézők hölgytagjait, majd miután az öltözőben utcai ruhába bújt, és egyes információk szerint némi pálinkából erőt merített, arrogánsan, és szitkozódva a mintegy 30-40 fős közönség felé indult. Mikor a helyi rendezők észrevették, hogy az incidensnek nem lesz jó vége, közbeléptek, öt-hat polgárőr próbálta megfékezni a megvadult futballistát. Ez először sikerült is, majd a fiatal játékos ismét „begőzölt” és arcon ütötte az egyik polgárőrt, aki nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. Az ütést követően M. Gergőt a pátkai csapat tagjai autóba ültették, és elvitték a helyszínről. Az incidenst a játékvezetők is jegyzőkönyvezték, valamint a Polgárőrség hivatalból rendőrégi feljelentést is tett.

Fotók: Koppán Viktor

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!