Rendőrségi

2014.10.31. 07:26

Tolvajt keres a Székesfehérvári Rendőrkapitányság

A rendőrségi kéri, jelentkezzen, aki testalkata vagy ruházata alapján felismeri a képen látható férfit.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya büntetőeljárást folytat ismeretlen tettes ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A rendelkezésre álló információk alapján ismeretlen személy 2014. július 17-én délelőtt Székesfehérváron egy Budai úton lévő üzletből kozmetikai termékeket tulajdonított el.

A képeken szereplő világos baseball sapkát, egyszínű világos Retro feliratú felsőt, sötét farmernadrágot viselő, vékony testalkatú, csontos arcú férfi a bűncselekménnyel kapcsolatba hozható, ezért keresi a Rendőrség.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki felismeri a férfit, vagy egyéb információval rendelkezik a bűncselekményről az hívja  a Székesfehérvári Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályát a naponta 7 óra 30 perc és 16 óra között hívható 06-22-541-600-as telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 "Telefontanú" zöld számán (h-cs.: 8-16, p: 8-13), a 107, vagy a 112 központi telefonszámok valamelyikén.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!