Rendőrségi

2014.04.02. 07:14

Trükkös tolvaj és rongálás - Rendőrségi hírek Fejér megyéből

Trükkös tolvajt és buszmegállót rongáló fiatalt hallgattak ki gyanúsítottként a székesfehérvári rendőrök.

Az enyingi járőrök 2014. április 1-jén délután elfogtak és a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra előállítottak egy 22 éves enyingi férfit. A fehérvári nyomozók lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként az enyingi lakost. A férfit azzal gyanúsítják a rendőrök, hogy 2014. április 1-jén pénzváltás ürügyén bement egy enyingi családi házba ahol pénz után kutatott, majd amikor a tulajdonos rákiabált elmenekült a helyszínről. A fehérvári nyomozók a 22 éves enyingi lakost bűnügyi őrizetbe vették.

Székesfehérvár, Budai útra vonultak a járőrök 2014. április 1-jén este, ahonnan egy 15 éves fiatalt állítottak elő a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra.

A tinédzser önként telefonált be a rendőrségre és bejelentette, hogy a Budai úton lévő buszmegálló üvegét betörte. Cselekményét azzal magyarázta, hogy telefonon összeveszett a barátnőjével és dühét a buszmegállón vezette le.

A rendőrök rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a tinédzsert, majd szabadon bocsátották.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!